Lars Baron/Bongarts/Getty Images
TVRDI DA JE BIO SPREMAN

OVAKVE NEYMAROVE RIJEČI NAKON PORAZA OD BORUSSIJE NEĆE SE BAŠ SVIDJETI ČELNICIMA PSG-A 'U klubu su se bojali, a ja sam taj koji je ispaštao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2020. 10:08

Nakon 2:1 poraza PSG-a od Borussije Dortmund u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka oglasio se brazilski napadač pariškog sastava Neymar.

Ovaj 28-godišnji napadač zapravo je bio pod velikim upitnikom za ovu utakmicu zbog ozljede, a propustio je tako i tri posljednje prvenstvene utakmice PSG-a.

Protiv Borussije se vratio, zaigrao od prve minute i upisao se među strijelce, ali nije bilo dovoljno za izbjegavanje poraza.

"Nije bio moj izbor da ne igram posljednjih tjedana. Ja sam želio igrati i dobro sam se osjećao, ali u klubu su se bojali, a ja sam taj koji je ispaštao", rekao je Neymar nakon poraza u Dortmundu, a takve riječi zacijelo neće najbolje sjesti čelnicima PSG-a.

Njegov suigrač Marquinhos vjeruje da će situacija u uzvratu biti drugačija.

"Nismo bili dovoljno intenzivni i aktivni i gubili smo puno lopti. Dva gola nam je zabio napadač koji ima sjajan osjećaj za gol. Možda toliko ne sudjeluje u utakmici, ali kada mu lopta dođe on ju pospremi. Ali uspjeli smo zabiti gol i to je važno za uzvrat. Za uzvrat će biti potreban pobjednički mentalitet. Mi moramo biti agresivni i čvrsti u obrani jer znamo da je važno da ne primimo gol kod kuće. Moramo biti intenzivniji, agresivniji i bolje odigravati kontre. To su mali detalji koji donose razliku i jednostavno to moramo raditi bolje inače nećemo uspjeti", rekao je Marquinhos.

Linker
26. travanj 2024 23:43