Reuters, sn ilustracija

JE LI NJEMAČKI DIV BIO KOREKTAN?

TRENER BAYERNA SE JOŠ JEDNOM DOTAKNUO KOVAČEVA DOLASKA 'Ako je Trump predsjednik SAD-a, onda nema smisla raspravljati, ne može gore od toga'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 16.04.2018. u 20:30

 • Jedan od najboljih igrača njemačkog prvaka, Čileanac Arturo Vidal, morat će na artroskopski zahvat na koljenu i upitno je hoće li moći pomoći Bayernu u nastojanju da se domogne finala elitnog europskog klupskog natjecanja.

  Vidal je u nedjelju ozlijeđen tijekom treninga, a pregledom je ustanovljeno da mu se odlomio komadić kosti koji će mu biti uklonjen artroskopskim zahvatom. Vijest je potvrdio Bayernov trener Jupp Heynckes.

  - Arturo je veliki borac i uvjeren sam da će se brzo vratiti na teren - izjavio je Bayernov trener na press konferenciji za novinare, a onda se nešto kasnije ponovno dotaknuo Kovačevog dolaska u klub na mjesto trenera.

   

  Na pitanje o tome je li se Bayer korektno ponio prema Eintrachtu je kazao:

  - Imam svoje mišljenje, možda ga kažem i nekad kasnije...

  Ali, samo nekoliko minuta kasnije je ispalio:

  - Ispričavam se što upadam, ali ako je Donald Trump predsjednik SAD-a, onda je takva diskusija nepotrebna. Ne može gore od toga.

  FREIBURG IM BREISGAU, GERMANY - MARCH 04: Head coach Jupp Heynckes of Muenchen looks on during the Bundesliga match between Sport-Club Freiburg and FC Bayern Muenchen at Schwarzwald-Stadion on March 4, 2018 in Freiburg im Breisgau, Germany. (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images)
  Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images
   

  Novinari u dvorani su se nasmijali, ali i ostali malo zbunjeni, ipak nije to bila nikakva kritika na račun hrvatskog stratega Nike Kovača već je htio naglasiti kako je svaka rasprava suvišna o tome je li se Bayern ponio korektno prema Eintrachtu.

  Iz drugih medija