Bayern
 REUTERS/Murad Sezer / REUTERS
STIGLA JE POTVRDA

FINALE PRIJE FINALA LIGE PRVAKA OSTALO BEZ VELIKE ZVIJEZDE Šok za europskog diva uoči utakmice godine, jedan od ključnih igrača završio sezonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2018. 22:22

Iako se nagađalo kako bi mogao biti spreman za prvi polufinalni ogled Lige prvaka protiv Real Madrida, iz Bayerna su potvrdili kako Čileanac Arturo Vidal ipak neće biti na raspolaganju treneru Juppu Heynckesu.

Naime, sjajni 30-godišnji veznjak morat će na operaciju koljena koja će ga na neko vrijeme udaljiti s terena, a koju je zadobio na posljednjem treningu europskog velikana.

- Obavio sam razgovor s klupskim liječnikom nakon što je obavio pregled i riječ je o dijelu u koljenu koje mu onemogućava savijanje. Već je na putu za Augsburg gdje će obaviti manju operaciju. Trebao bi biti spreman - govorio je Heynckes na jučerašnjoj press konferanciji, ali u međuvremenu se stvar zakomplicirala i Čileanac je za Bayern izgubljen do kraja sezone.

Težak je to udarac za Bavarce, jer defanzivac je bio jedan od ključnih ljudi u sredini terena na Bayernovom putu do titule u Bundesligi ove sezone.

Linker
28. travanj 2024 11:20