screenshot
VATRENI KRALJ ZABAVE

VIDEO: LOVREN POKAZAO SUIGRAČIMA KAKO SE TO RADI! PLES VATRENOG PRAVI JE HIT Pogledajte kako je izgledalo ludo slavlje Liverpoola u svlačionici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 13:35

Nakon što su kreirali neviđenu senzaciju protiv Barcelone i nadoknadili u uzvratnoj utakmici Lige prvaka na Anfieldu zaostatak od tri pogotka, uslijedila je prava fešta nogometaša Liverpoola.

Sve je počelo već na stadionu kada su zajednički s navijačima otpjevali legendarnu himnu 'You'll never walk alone', da bi se euforija potom preselila u svlačionicu.

Službena Twitter stranica Redsa objavila je snimku velikog slavlja koje počinje kadrom Trenta Alexander-Arnolda koji vidno iscrpljen pokišava shvatiti što se upravo dogodilo. U svalčionicu zatim stiže Mohamed Salah koji je zbog ozljede propustio okršaj na Anfieldu. Egipćanin je nakratko 'ukrao' šou i prije početka same utakmice na kojoj se pojavio u majici s natpisom 'nema predaje'.

Zatim se pojavljuje iskusni James Milner kojeg je 'egipatski princ' upitao je li možda već možda negdje uplatio godišnji odmor, aludirajući na to da vjerojatno niti sam nije računao da će na ovakav način nadigrati Barcelonu.

Odličnog je raspoloženja bio i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren koji je zajedno s mladim Rhianom Brewsterom pokazao ostatku suigrača nekoliko plesnih koraka. Za vjerovati je kako se fešta nastavila do duboko u noć, ali morat će se Kloppova vojska vrlo brzo vratiti u normalu jer već za vikend ih čeka važna utakmica protiv Wolverhamptona u borbi za naslov prvaka.

Linker
26. travanj 2024 14:47