REUTERS/Phil Noble / REUTERS
JEDVA JE POBJEGAO

VIDEO: NI RAMOS MU NIJE OVO RADIO! NESRETNI SALAH DOŽIVIO NOVI NEUGODNI 'NAPAD' 'Je li vas namjerno izbacio iz finala? Prelazite li u Real Madrid?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2018. 00:47

Mohamed Salah postao je nakon savršene sezone i šokantnog finala Lige prvaka nogometna priča mjeseca. Strašni egipatski napadač stigao je u Kijev na veliko finale kao najbolji strijelac Engleske (44) i jedna od najvećih nogometnih zvijezda današnjice, a završio ga naprasno već u 25. minuti nakon brutalog, neki će reći, profesionalnog prekršaja Sergia Ramosa.

Danima već traje rasprava je li nesportski potez kapetana Reala bio unaprijed planiran, a jedan španjolski novinar odlučio je ovu teoriju provjeriti u praksi.

Salah je u utorak stigao u Valenciju na nove pretrage i svi se nadaju trotjedni oporavak, a u zračnoj luci ga je dočekao reporter El Chiringuito TV i naprasno izrešetao pitanjima dok je Egipćanin doslovno pokušao pobjeći od TV kamere.

'Hoćete li igrati na Svjetskom prvenstvu' i 'Je li vas Sergio Ramos namjerno ozlijedio?', bila su glavna pitanja koja su zadnjih dana okupirala nogometnu javnost, a kad nije dobio odgovor, prešao je na drugu veliku priču koja bi mogla objasniti Salahovu šutnju.

"Prelazite li u Real Madrid sljedeće sezone?"

Već neko se vrijeme spekulira da će Salah ovoga ljeta prijeći upravo u Real i da je pomirljiva reakcija prema Ramosu zapravo najava velikog transfera.

Liverpoolov fizioterapeut Ruben Pons otkrio je i priču iz svlačionice neposredno nakon samog finala. Salah po njegovoj verziji, niti malo ne krivi Ramosa za ozljedu zbog koje se ovih dana pišu peticije protiv 'Realovog mesara', a iz Egipta stižu najave multimilijunske privatne tužbe.

"Salah mi nakon utakmice nije niti rječju spomenuo Sergia Ramosa. Po njegovim prvim reakcijama ne bih rekao da je ljut na njega. Mislim da je to jednostavno bila nesreća".

Što je istina, saznat ćemo uskoro. Danas već počinje borba s vremenom i oporavak ramena koje je Ramos 'MMa polugom' iskrenuo već na početku finala, teško oštetio Liverpool, a možda i egipatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.

Linker
24. travanj 2024 07:18