Epsilon/Getty Images
SENZACIJA U MADRIDU

VIDEO: POGLEDAJTE MAJSTORSKU AKCIJU NIKOLE VLAŠIĆA Hrvat vrebao priliku, okrenuo dva igrača Reala i servirao loptu za potpuni debakl Kraljevskog kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 09:28

U posljednjem kolu igranja po skupinama Lige prvaka Real Madrid je bez Modrića na Santiago Bernabeuu dočekao Vlašićev CSKA i izgubio s gotovo nestvarnih 3:0. Realovci su već unaprijed osigurali prolazak skupine G pa je trener Santiago Solari otvorio susret s miješanom postavom, na klupi su ostali Modrić, Bale, Carvajal, Kroos i Varane.

Madriđane je iznenadio Chalov pogotkom već u 37. minuti, a na 2:0 povisio je Shchennikov u 43. minuti.

Solari je u drugome poluvremenu brzo reagirao na ovakav rezultat. U svlačionici je ostao Benzema, a zamijenio ga je Gareth Bale. U 58. minuti izašao je Llorente, a priliku za popravljanje situacije dobio je Toni Kroos.

Međutim, u trenucima kada su se domaći pokušavali vratiti u susret, u 73. minuti dogodio se još jedan bljesak Moskovljana. Odigrali su sjajnu akciju, a kamera je tijekom cijelog napada pratila kretanje Nikole Vlašića. Vlašić je pravovremeno reagirao i ušao u šesnaesterac, uzeo loptu suigraču Chalovu i zatim ispremiješao obranu Reala, da bi zatim sjajno pronašao Sigurdssona koji preciznim udarcem pronalazi put do mreže i velikih 3:0 na velebnom Santiago Bernabeuu.

Bila je ovo sjajna predstava mladog Vatrenog i moskovskog CSKA, ali unatoč dvama pobjedama protiv Reala u skupini G, moskovljani nisu uspjeli izboriti treće mjesto koje vodi u Europsku ligu.

Viktorija je, naime, u Plzenu, svladala Romu s 2:1 i izborila treće mjesto s istim brojem bodova kao i CSKA, ali boljim međusobnim omjerom.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 17:56