Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
GOLIJADA ZA ANTOLOGIJU

VIDEO: TKO JE ZAKASNIO NA POČETAK? JAVIO SE NAJDUHOVITIJI DINAMOVAC I PONOVNO SVE ODUŠEVIO A ja gledam Super par i RTL! Ćaća uzmi kajiš i nalupaj me'

Nogometaši Liverpoola i Tottenhama polufinalisti su Lige prvaka nakon uzvratnih utakmica četvrtinala u srijedu. Liverpool je u gostima kod Porta pobijedio s 4-1 i s ukupnih 6-1 prošao dalje, dok je u Manchesteru City slavio protiv Totenhama s 4-3, ali im to nije bilo dovoljno jer je Tottenham u prvoj utakmici u Londonu slavio s 1-0.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2019. 23:57

U 21 sat počeo je uzvratni susret Manchester Cityja i Tottenhama, a oni koji nisu uspjeli stići na početak utakmice propustili su dio nogometne povijesti - najveći broj postignutih pogodaka u 11 minuta u jednoj utakmici u ovome natjecanju.

Na poluvremenu je rezultat bio 3:2 za Manchester City, Tottenham je u prvom susretu u Londonu slavio 1:0, a vodstvo je imao i u uzvratu.

Međutim, ono što je viđeno u prvih 11 minuta prepričavat će se još dugo. City je poveo u 4. minuti pogotkom Sterlinga, ali već u 10. minuti bilo je 2:1 za goste. Dva ekspresna gola zabio je Korejac Heung-Min Son (strijelac pobjedničkog gola u prvom susretu) i Cityju su u tom trenutku trebala najmanje tri zgoditka za prolaz u polufinale.

A onda, minutu kasnije, izjednačio je Bernardo Silva, da bi Sterling u 21. vratio prednost Građanima.

Jedan od onih koji su propustili početak susreta na Etihadu je i Dinamov vratar Danijel Zagorac koji je na društvenim mrežama duhovito prokomentirao odluku da se večeras malo odmori od nogometa.

"Večeras sam dao šansu RTL-u i 'Super paru' pored utakmice City - Tottenham. Ćaća, uzmi kajiš, cipelu, metlu, štogod ti je pri ruci i nalupaj me dobro, kao onda kad sam jajima gađao ljude s balkona", napisao je simpatični vratar Modrih i izazvao lavinu oduševljenja svojih pratitelja.

Linker
27. travanj 2024 04:06