Screenshot
ZATO JE OMILJEN

VIDEO: VEĆ SU GA PROZVALI - 'NAJBOLJIM VIDEOM IKAD!' Klopp izveo šou svog života pred kamerama, preradio poznatu pjesmu o seksu i ušao u legendu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2019. 18:23

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp napokon se upisao u skupinu nogometnih stručnjaka koji su osvojili klupski naslov prvaka.

Klopp je osvojio sinoćnjom 2:0 pobjedom protiv Tottenhama osvojio svoj prvi pehar s Liverpoolom i prekinuo crni niz od šest uzastopnih poraza u finalima raznih natjecanja.

51-godišnjem Nijemcu je to bilo treće finale Lige prvaka i prvo slavlje nakon dva neuspjela pokušaja. Prije šest godine vodio je Borussiju Dortmund koja je na Wembleyju izgubila od Bayerna (1:2), a prošle godine je na klupi Liverpoola izgubio od Real Madrida (1:3). Klopp je 2016. izgubio i finale Europske lige, tada su Redsi izgubili od Seville sa 1:3.

Upravo zbog tih propuštenih prilika, mnoštvo pitanja stizalo na račun slavnog njemačkog trenera uoči velikog finala, i sve se vrtjelo oko 'ukletog' broja 6, koji je do jučer obilježio trenersku karijeru omiljenog trenera. A onda je sve došlo na svoje.

Klopp je u sjajnom 'nastupu' nakon susreta pokazao koliko mu je laknulo nakon osvojenog naslova, iz sedmog pokušaja, te je pred kamerama zapjevao svoju verziju nekad popularnog glazbenog hita, pod nazivom 'Let's talk about six' unjegovoj originalnoj verziji.

Video govori više od tisuću riječi, stvarno je legenda.

Linker
26. travanj 2024 13:27