scresnhot
BRAVO KRALJU

VIDEO: SVI ZNAJU DA JE JÜRGEN KLOPP STRAŠAN TRENER, ALI KAKAV JE BIO KAO IGRAČ? Nakon što je uzeo Ligi prvaka osvanuo video majstorije iz mladih dana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 14:20

Nakon što je doživio poraz u svojih šest finala zaredom, Nijemac Jürgen Klopp konačno je stigao do svog prvog trofeja s Liverpoolom. Nije to bilo finale koje će se dugo pamtiti, Redsi su slavili golovima Mohameda Salaha u 2. minuti iz jedanaesterca i Divocka Origija u 87. minuti, a glavni strateg Liverpoola bio je oduševljen po završetku susreta.

- Ovo je najbolja noć naših profesionalnih života. Trebalo je vremena, a ova mala stvar će nam pomoći jer vlasnici nikad ne popuštaju s pritiskom. U normalnim situacijama 20 minuta nakon utakmice već sam polupijan, ali sad sam pio samo vodu - rekao je Klopp.

Iako je potrošio popriličnu svotu novca na pojačanja uspio je u konačnici osvojiti toliko željenu Ligu prvaka

Jurgen Klopp je veći dio svoje karijere proveo u Mainzu gdje je s 11 godina upisao ukupno 325 nastupa i postigao 52 pogotka. Upravo jedan takav govori da trener Liverpoola nije samo sjajan trener, nego je znao postizati strašne golove, a ovaj neodoljivo podsjeća na onaj Van Bastenov iz 1988. godine, doduše ne iz toliko teškog kuta, ali svejedno je malo remek-djelo.

Linker
06. svibanj 2024 23:47