Zdravko Mamić
 Duje Klaric / CROPIX / CROPIX
INTERVJU ZA INFORMER

ZDRAVKO MAMIĆ OBJASNIO ZAŠTO ŽELI IZBJEĆI OKRŠAJ KOJI BI PODIGAO PRAŠINU U CIJELOJ REGIJI 'Nikako ne bih volio da Dinamo zaigra protiv Crvene zvezde'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 14:12

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić u posljednje vrijeme svako malo osvane u medijima, a posljednji put oglasio se za srpski Informer povodom mogućeg okršaja zagrebačkog kluba i Crvene zvezde u playoff rundi Lige prvaka.

Ukoliko Modri pobijede Astanu u 3. pretkolu Lige prvaka jedan od mogućih suparnika u ždrijebu bit će i Crvena zvezda, dakako, ako prethodno pobijedi Spartak Trnavu. Ždrijeb parova bit će održan u ponedjeljak u Nyonu, a evo što je Mamić rekao o toj temi.

"Kad dođe do izvlačenja parova za playoff, nikako ne bih volio da Dinamo izvuče Zvezdu, i to isključivo iz nogometnih razloga. Gledao sam i zimus Zvezdu, znam da su neki igrači otišli, ali došle su zamjene. Podatak da Crveno-bijeli ove sezone još nisu primili gol puno govori o tome kako se radi sa ekipom", izjavio je Mamić, pa nastavio.

"Teško bi mi bilo procijeniti tko bi tu prošao dalje. Naravno da bih navijao za Dinamo, ali bi to bile baš teške utakmice. Zvezda je sad već iskusna, pa su na njenoj strani uigranost i kvalitetni igrači. S druge stane, Dinamo ima mladu ekipu. Nisam siguran je li bi pobijedilo iskustvo ili mladost. Zbog toga želim nekog drugog rivala. Verujem da će Zvezda ove godine igrati Ligu prvaka", objasnio je Dinamov savjetnik i zaključio kako i jednoj i drugoj momčadi od srca želi prolaz dalje.

Linker
26. travanj 2024 04:40