screenshot
KAO U BILJARU

VIDEO: PARIŽANI DO VRHA NAPUNILI MREŽU SVOG PROTIVNIKA, ALI JEDAN JE POGODAK APSOLUTNA KOMEDIJA Autogol nekad bivšeg velikana kakav se rijetko viđa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2020. 00:07

Momčad PSG-a je na domaćem terenu deklasirala St. Etienne s visokih 6:1 i tako izborila polufinale tamošnjeg Liga Kupa protiv sastava Lyona.

Golijadu na Parku prinčeva otvorio je Argentinac Mauro Icardi već u drugoj minuti susreta, a nakon njega se u strijelce upisao i Brazilac Neymar.

Možda i najzanimljiviji pogodak dogodio se samo minutu prije kraja prvog poluvremena kada je Di Maria s lijeve strane ubacio oštru loptu u kazneni prostor, da bi nakon komične reakcije obrambenih igrača završila u mreži. Zaista rijetko viđeni autogol, a konačni strijelac bio je vratar Moulin.

Do kraja utakmice Icardi je kompletirao svoj hat-trick (49'), a na listu strijelaca još se upisao Mbappe (67'). Jedini pogodak za goste postigao je Cabaye u 71. minuti utakmice.

Lille je pobijedio Amiens sa 2-0, a oba gola domaćin je zabio u drugom dijelu.

Francuski doprvak je poveo u 50. minuti golom Luiza Arauja na asistenciju našeg Filipa Bradarića, a osam minuta kasnije Victor Osimhen je zabio za 2-0. Bradarić je na terenu proveo cijeli susret.

Lyon je na svom terenu pobijedio Brest sa 3-1. Golove za domaćine zabili su Moussa Dembele (19), Houssem Aouar (55) i Jean Lucas (90+1), dok je pogodak za Brest zabio Samuel Grandsir (85)

U utorak je Reim boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedio Strasbourg sa 4-2 nakon što je susret završio bez golova.

Linker
25. travanj 2024 15:31