REUTERS
NITKO NE ZNA RAZLOG

STRAŠAN I NEOBJAŠNJIV UDARAC ZA DINAMOVOG PROTIVNIKA NA DAN NAJVAŽNIJE UTAKMICE Ostali bez dvojice ključnih igrača: 'Jedan je misteriozno nestao...'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 25. listopad 2018. 01:54

Trnava, mala, ali lijepa, dočekala nas je uz osjetnu košavu koja je prodirala do kosti. No ta studen nije približno jednaka onoj koju su jučer osjetili navijači Spartaka, koji nas je gostoljubivo dočekao na krasnom stadiončiću za 15-ak tisuća navijača.

- Nije dobro - dočekao nas je slovački kolega.

- Izgleda da je ozbiljnije ozlijeđen naš najbolji igrač, napadač Marek Bakoš. Misteriozno je odjednom nestao s treninga, a nitko se ne izjašnjava o njegovu stanju, jedino je trener Latal natuknuo da bi možda mogao na operaciju.

Zašto i zbog čega, ovdje nitko ne zna...

- Ozljeda sigurno nije nogometna, dakle teško je i nagađati što bi moglo biti. Nama je to ključni izostanak, ali ne znamo, stvarno ne znamo što je...

Baš kao što ni ovdašnji glasnogovornik nije znao da bi hrvatskim novinarima trebalo prevoditi i slovačka pitanja, a ne samo slovačkim kolegama Bjeličine i Kadziorove odgovore.

- Mislim, sve O.K., jezik vam je sličan, kad ga slušam, siguran sam da bih ga naučio za par mjeseci - našalio se i Bjelica.

Uglavnom, Bakoš nije jedini Latalov problem. Jer, iznimno je upitan i opasni ljevonogi Miesenböck, koji je na utakmici sa Senicom zadobio potres mozga.

- Jako je upitan, i tek će se pred utakmicu znati hoće li zaigrati - obavijestio nas je slovački novinar, dok je njegov kolega udarao Kadziorove autograme.

Prvi je dojam, dakle, živopisan...

NOVI SASTAV SPARTAKA (4-4-1-1): Chudy - Kadlec, Toth, Godal, Oravec - Jirka, Gressak, Rada, Čanturišvili - Grendal - Ghorbani

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
17. svibanj 2024 08:03