Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
SAMO DA NE PADNE KIŠA

DINAMO BI NA MAKSIMIRU MOGAO IMATI VRLO DOBRU PODRŠKU S TRIBINA Očekuje se oko 15.000 gledatelja, kao i novinari iz Kazahstana i Švicarske

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. kolovoz 2018. 17:02

Interes za utakmicu jučer je bio solidan, zadnji dan pretprodaje ulaznica na blagajnama kod ticket-pointa bili su na trenutke zamjetni i kraći redovi.

Što bi mogao biti dobar znak kad je moguća posjećenost u pitanju. Prema (ne)službenim podacima, do sinoć je prodano više od osam tisuća ulaznica u pretprodaji za ovu utakmicu, zajedno s godišnjima to se penje na blizu 12 tisuća, što znači da bi tribine mogle biti ispunjene u skladu s očekivanjima.

Jer uvijek ima onih koji čekaju do zadnjeg trena, pa će možda po ulaznice tek danas. Samo da ambijent ne pokvari kiša, prema vremenskoj prognozi moglo bi je biti, valjda će se smilovati barem u većem dijelu utakmice, već da će biti još i više ljudi, možda oko željenih 15 tisuća.

Pet novinara iz Kazahstana

Dolazak u Zagreb najavilo je i pet novinara iz Kazahstana, toliko ih je naime zatražilo akreditacije. To je više no što je bilo hrvatskih izvjestitelja u Astani, tamo je bio samo novinar Hrvatskog radija.

Kako čujemo, očekuju se i novinari iz Švicarske, ne sumnjamo da će, prođe li Dinamo, njihova meta biti Gavranović i Hajrović, Švicarci po putovnici i(li) rođenju. Možda i Jan Lecjaks, bivši igrač Young Boysa, kojeg je Bjelica degradirao u drugu momčad. Iako, dosad se “branio šutnjom”, ništa još nije rekao.

Linker
24. travanj 2024 21:09