Mike Hewitt/Getty Images / Getty Images
SAD BI BILO DOSTA

ENGLEZIMA JE DOSTA TUČNJAVA I HULIGANA Nakon nereda u Londonu, čelnici West Hama šokirali svoje navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2016. 23:24

West Ham Slavena Bilića zaprijetio je svojim navijačima doživotnom zabranom dolaska na utakmice nakon jučerašnjih nereda na utakmici s Watfordom.

West Ham je u utakmici 4. kola engleske Premier lige na Olimpijskom stadionu upisao poraz od Watforda (4:2) iako je imao vodstvo od 2:0. Bio je to već treći poraz Slavena Bilića ove sezon, ali nakon susreta više od rezultata pričalo se o neredima na tribini.

Navijači domaće momčadi u sve su većem sukobu s upravom, a prije same utakmice sa Watfordom vlasnici sezonskih ulaznica dobili su pismo od kluba u kojima se od njih zahtjeva da sjede na tribinama, kako bi se poštovale sigurnosne mjere.

U 30. minuti redari na stadionu su otišli do dijela navijača i tražili od njih da sjednu. To je većinu razljutilo jer upravo ti navijači već godinama stoje na utakmicama još u vremenu kada je klub igrao na Upton Parku. Situacija se još više pogoršala u drugom dijelu kada su se navijači Watforda probili kroz zaštitnu ogradu kako bi se sukobili s navijačima West Hama.

- West Ham osuđuje ponašanje pojedinaca koji su sudjelovali u incidentima tijekom utakmice sa Watfordom. Iako su ti izolirani incidenti brzo stavljeni pod kontrolu, takvom ponašanju nije mjesto u nogometu i West Ham će neumorno raditi kako takvih incidenata više ne bi bilo - piše u priopćenju.

Klub je također poručio kako se takvo ponašanje neće toleritati i kako će zajedno sa policijom i ostalima sve učesnike koji će potok dobiti doživotnu zabranu dolaska na utakmice West Hama.

Linker
24. travanj 2024 14:18