REUTERS
SPAS ZA ARSENAL U ZADNJIM SEKUNDAMA

VIDEO: NEVJEROJATNA UTAKMICA I TEŽAK UDARAC ZA SLAVENA BILIĆA Treba znati voditi 2:0 pa primiti četiri gola u 23. minute!

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 10. rujan 2016. 20:14

Nevjerojatnu utakmicu odigrao je West Ham Slavena Bilića protiv Watforda, zaista treba 'znati' voditi 2:0 nakon 40 minuta, pa primiti četiri komada u iduće 23 minute.

Novi je to domaći poraz Ćekićara koji nakon četiri utakmice imaju samo jednu pobjedu i tri boda... Teški dani za našeg trenera, posebice što je ispao i u Europi od rumunjske Astre.

Payet se vratio u ekipu, upisao dvije asistencije (jednu rabonom!), Michail Antonio zabio je dva pogotka i onda... Mrak. Netko je ugasio svjetlo u Londonu. Prvo Ighalo u solo dionici, pa Deeney nakon nesporazuma Collinsa i Adriana da bi preokret završili odlični Capoue i Jose Holebas. Domaći navijači počeli su napuštati stadion prije posljednjeg sučevog zvižduka...

Na drugoj strani Londona, Arsenal se izvukao protiv Southamptona nakon što je sudac Madley pokazao na bijelu točku u 92. minuti. Daleko da se radilo o klasičnom penalu, bilo je to obostrano natezanja Fontea i Girouda... Strogu odluku engleskog arbitra Cazorla je pretvorio u slavlje Topnika. Inače, debitirali su Mustafi i Lucas Perez koji je, blago rečeno, bio slab. Alexis je morao ući vaditi kestenje iz vatre, iako ga je Wenger mislio odmoriti za Ligu prvaka i PSG. Također, za notirati je udarac kopačkom u glavu Koscielnyja zbog čega će možda propustiti spomenuti ogled.

Tottenham je promarširao Britannijom uz dva pogotka Heung-Min Sona, njegovu asistenciju Harryju Kaneu i rutinsku akciju Walker – Alli. Crystal Palace slavio je kod Middlesbrougha, Christian Benteke pronašao je put do mreže u svom debiju, no Wilfried Zaha morao se umješati nakon što je Ayala izjednačio u 38. minuti na asistenciju Downinga.

Wilson je donio pobjedu Bornemouthu u debiju Jacka Wilsherea, a Burnley i Hull podijelili su plijen. Za domaćine je pogodio Steven Defour, najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti, no bod Tigrovima u 95. minuti donio je Robert Snodgrass, sjajno izvedenim slobodnim udarcem.

------------------------------------------------------------------

Liverpool bez Lovrena pregazio aktualnog prvaka!

Nogometaši Liverpoola s uvjerljivih su 4-1 (2-1) svladali aktualne engleske prvake Leicester City u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 4. kola Premier lige.

Frimino je u 13. minuti otvorio, a u 89. minuti zaključio golijadu momčadi Juergena Kloppa pred više od 50.000 gledatelja na proširenom i obnovljenom Anfieldu. Mane (31) i Lallana (56) bili su preostali strijelci za Liverpool, dok je jedini pogodak za 'lisice' postigao Jamie Vardy nakon pogreške Liverpoolovog braniča Leive.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije bio u sastavu Liverpoola jer je na treningu dan uoči dvoboja dobio nezgodan udarac u desno oko koje mu je bilo potpuno zatvoreno i natečeno. No, pretrage su pokazale da hrvatski stoper nije pretrpio potres mozga.

Liverpool se drugom ovosezonskom pobjedom probio na peto mjesto, dok je Leicester pao na 15. mjesto s četiri boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
07. svibanj 2024 12:43