GNK Dinamo

SRETAN ROĐENDAN

FOTO: JEDNA OD NAJLJEPŠIH DINAMOVIH PRIČA! DEDA FRANJO JE APSOLUTNA ZAGREBAČKA LEGENDA Ima 88 godina i sprema se na jedno od najtežih gostovanja

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.10.2019. u 21:16

 • Svi Dinamovi navijači, barem oni starije i srednje generacije, znaju Dedu Franju - Franju Krakana koji već godinama slovi kao najstariji aktivni Dinamov navijač.

  U ponedjeljak je napunio 88 godina. Rođendanska proslava u obiteljskoj kući na zagrebačkoj Remizi iznenada je postala brojnija za prvotimca Dinama Lovru Majera, koji je pokucao na vrata djeda Franje i čestitao mu u ime suigrača i cijeloga kluba.

  - Čuo sam da danas slavi rođendan jedan od naših najvećih navijača - rekao je Majer vidno iznenađenom Franji predavši mu poklon, dres Dinama s natpisom “Deda Franjo” i brojem 88 koji su potpisali svi igrači GNK Dinamo.

  GNK Dinamo

   

  Kratko druženje oduševljeni Deda Franjo iskoristio je kako bi probudio uspomene s mnogobrojnih gostovanja.

  - Zadnje sam bio na SP-u u Rusiji, a nekako se nadam da bih mogao u Milano pa da skupa proslavimo novo proljeće u Europi - otkrio je svoje planove vitalni 88-godišnjak a Lovro Majer već zakazao novi susret s djedom Franjom za godinu dana na istome mjestu.

  Iz drugih medija