Soccer Football - Champions League Final - Tottenham Hotspur v Liverpool - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - June 1, 2019 Fan invades the pitch during the match REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

BRŽA OD POLICIJE I ZAŠTITARA

VIDEO/FOTO: DJEVOJKA POZNATOG YOUTUBERA ULETJELA NA TRAVNJAK I NAKRATKO PREKINULA FINALE Pogledajte neočekivanu atrakciju i burnu reakciju tribina

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.06.2019. u 21:55

 • Cijeloga dana iz Madrida su stizale vijesti o prekrasnoj navijačkoj atmosferi i prijateljstvu navijača Liverpoola i Tottenhama, a dobra atmosfera nastavila se i na stadionu Atletica Wanda Metropolitano u velikom finalu Lige prvaka.

  Englezi su položili ispit u Madridu, a najteži 'incident', ako se to tako može nazvati, napravila je jedna plavokosa navijačica koja je sredinom prvog poluvremena uletjela s tribine na teren, nakratko prekinula utakmicu i nasmijala sve, osim osiguranja na stadionu.

   

  Zaštitari su brzo reagirali i neočekivanu gošću uklonili s travnjaka, uz burnu reakciju s tribina koje su, očekivano, ispunjene do zadnjeg mjesta (60.000 gledatelja).

   

    

   

   

  Radi se, zapravo, o djevojci poznatog 'youtubera' Vitalyja Zdorovetskija, koja je veliko finale iskoristila za pet minuta slave i dobru reklamu.

  Tagovi
  Iz drugih medija