Getty Images
ODLAZAK SUPER MARIJA

ENGLESKI MEDIJI OTKRILI DETALJE MANDŽINOG UGOVORA Bivši Vatreni napadač nikako nije htio pristati na ovaj uvjet, ali su ga na kraju ipak 'slomili'

Mario Mandžukić, ako je vjerovati pisanju otočkih medija, preselit će u siječnju u redove Manchester Uniteda, a najbolnija točka za obje strane čini se da je riješena...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2019. 16:31

Mario Mandžukić sve je bliži Otoku, a to se može zaključiti koliko mediji intenzivno pišu o njegovom potencijalnom transferu na Otok. Trenutačno je sve na "usmenoj" predaji, no čini se da u Manchesteru će ovoga puta ići do kraja...

Već je bio predmet njihov želja, spominjao se i Ivan Rakitić, možda najviše (u doba Josea Mourinha) i Ivan Perišić, ali čini se da bi se sad mogao realizirati transfer.

"United je voljan uzeti Mandžukića, ali ovaj mora smanjiti zahtjeve kad je u pitanju njegova plaća", pisao je Goal.com, te je dodao:

"United za njega nudi 11 milijuna eura, a Mandžukić bi trebao potpisati ugovor na 18 mjeseci, do ljeta 2021. godine, koji bi mu osigurao godišnju zaradu od pet milijuna eura".

TURIN, ITALY - JANUARY 22:  Paulo Dybala (L) of Juventus FC celebrates after scoring the opening goal with team mate Mario Mandzukic during the Serie A match between Juventus FC and SS Lazio at Juventus Stadium on January 22, 2017 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images

Navodno će Mandžukić pristati na manju plaću, jer nije mu toliko do milijuna (koliko ih je nudio Katar), koliko mu je do prilike da zaigrao u još jednoj ligi "petice", njegovoj četvrtoj u karijeri.

Mandžo je bio u igri za Manchester još prošlo ljeto, a vezano uz "trampu" koja je uključivala Romela Lukakua, odnosno Paula Dybalu, ali sve je propalo kad je ovaj posljednji odbacio - selidbu.

Tad se razmišljalo i o pojedinačnoj kupnji, no posljednjeg dana prijelaznog roka malo se toga uspjelo učiniti obzirom da je Juve "precijenio svog igrača, a i Mandžukić je tražio previše", kako piše Goal.

Mandžo je tako navodno pristao na manji iznos, a čini se da bi svi mogli biti na dobitku...

Linker
27. travanj 2024 03:40