KAKO JE OVO USPIO?

FOTO: NOGOMETAŠ UNITEDA 'RASPOLOVIO' LAMBORGHINI Tek što je izašao na cestu izveo je bizarnu akrobaciju, a najčudnija od svega njegova je reakcija!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2020. 14:40

Sergio Romero, vratar Manchester Uniteda, doživio je nesreću u ranim jutarnjim satima ovoga ponedjeljka u Carringtonu, svom prebivalištu. Naime, rezervni vratar Crvenih vragova doslovno je "raspolovio" svog Lamborghinija...

Nesreća se dogodila na autocesti A6144, a samo mjesto udesa nije daleko od trening-baze Manchester Uniteda. Na društvenim mrežama podijelile su se snimke udesa, a podijeljena je i informacija da je vratar izvađen iz olupine u "komadu", te da je odšetao - neozlijeđen.

Taj je 32-godišnji Argentinac u Manchester Unitedu još od 2015. godine, a ovaj nastradali auto kupio je prije tri godine. Procjenjuje se da je vrijedio 200.000 eura taman prije - nesreće.

"Policija je brzo došla do mjesta nesreće. Romero je čitav!", samo neke su od poruka koje su zatrpale društvene mreže.

Ove sezone dobio je priliku u devet utakmica u svim natjecanjima, sigurno se ne žali, ugovor je fiksan bez obzira na broj nastupa. I bit će za novi auto, u to ne moramo niti sumnjati, možda dvije-tri tjedne plaće...

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 18:  Gonzalo Higuain of Chelsea is faced by Sergio Romero of Manchester United as he shoots during the FA Cup Fifth Round match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge on February 18, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Getty Images

Linker
26. travanj 2024 23:24