Screenshot: Instagram

POBJEDA KARIJERE

IKONA HRVATSKOG NOGOMETA POBIJEDILA U SURVIVORU I OSVOJILA ČAK 250.000 EURA Bivši hajdukovac potukao 18 poznatih i slavnih i dobio sve glasove sudaca!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2019. u 22:06

 • Giovanni Rosso, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Hajduka, pobjednik je reality showa "Survivor VIP" koji je završio s emitiranjem u Izraelu, a za to je dobio čak 250.000 eura, javljaju tamošnji mediji.

  46-godišnji Splićanin potukao je konkurenciju od 18 poznatih osoba - u finalu je dobio maksimalan broj glasova od svih sedam sudaca, potukao je čak i bivšu pobjednicu Naame Kasry.

  Koncept showa dobro je poznat i domaćoj publici. U "nikakvim" uvjetima, daleko od civilizacije, struje i vode, natjecatelji (u ovome slučaju osobe iz javnog života) prolaze cijeli niz zadataka, a tko zadnji "preživi", pobjednik je.

   

  A to je u ovoj sezoni upravo poznati nogometaš. S višegodišnjom adresom u Izraelu, Rosso je upao u konkurenciju, a istu je u roku od 46 dana provedenih u natjecanju i porazio. Njegov put i onaj njegovih sunatjecatelja prikazan je u ukupno 37 epizoda, prenosi Slobodna Dalmacija.

  Na prošlogodišnjem je Svjetskom prvenstvu u nogometu koje se održavalo u Rusiji, Rosso "doma", u Izraelu, bio jedan od stručnih televizijskih komentatora. Naročito je emotivan bio kad su igrali "Vatreni", a njegove emotivne reakcije gotovo da su postale viralne.

   

  Najpoznatija je možda ona u kojom na silu navlači hrvatski dres kolegi u studiju.

  Za pobjedu u "Survivoru" Rosso je kući ponio novčanu nagradu u vrijednosti milijun izraelskih šekela, odnosno četvrt milijuna eura.

   

  Iz drugih medija