Zagreb, 070314.
SNC S. Spajic.
Utakmica MAXtv 1. hrvatske nogometne lige izmedju Hrvatskog Dragovoljca i HNK Rijeka.
Na fotografiji: Filip Jazvic (Dragovoljac).
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

Filip Jazvić

EKSKLUZIVNO ZA SN

JAVIO NAM SE NAŠ NOGOMETAŠ KOJEG JE DIREKTOR OPTUŽIO DA GA JE PREBIO 'Jesam, udario sam ga. Ali, reći ću vam što se zapravo dogodilo...'

AUTOR:
  • Damir Dobrinić

 • OBJAVLJENO:
 • 17.07.2019. u 12:15

 • Javio nam se u srijedu prijepodne Filip Jazvić, 28-godišnji hrvatski nogometaš rumunjskog Hermannstadta u čije je redove stigao početkom ove godine. Još vidno potresen događajima koji su se zbili u utorak u hotelu, kad je imao bliski sukob s direktorom kluba Razvanom Zamfirom.

  Optužio je Zamfir Jazvića da ga je pretukao, da je zbog toga završio u bolnici i da će ga zbog toga tužiti. Jazvić ne demantira da je udario Zamfira, ali njegova je strana priče ipak malo drugačija. Dosta drugačija...

  - Nisam mogao vjerovati što se zbilo, a to što Zamfir priča su čiste laži. Imao sam s njime razgovor, jer mi je prestao uplaćivati plaće kad sam se ozlijedio, a on se počeo nervirati, psovati. Rekao mi je da više neću igrati. Ja sam rekao "dobro, stavit ću vas na FIFA-u pa ćemo vidjeti". On se dignuo sa stolice, krenuo prema izlazu iz hotela kad sam mu rekao "jednom budi čovjek i reci mi u lice što imaš, a ne da me lažeš svaki put". On se okrenuo i s jedno 20 metara zaletio prema meni da me udari. Samo sam se izmaknuo i udario ga natrag, jer ne mogu dozvoliti da me netko udara samo zato što sam pitao za svoje novce. Eto, tako je bilo - priča Jazvić.

  Zagreb, 260513.
NSC Stjepan Spajic.
Utakmica 2. HNL izmedju Hrvatskog dragovoljca i Luckog.
Na fotografiji: Filip Jazvic 8, Josip Lukacevic 19.
Foto: Nenad Dugi / CROPIX
  Nenad Dugi / CROPIX / CROPIX

  Filip Jazvić

   

  Znaju se Jazvić i Zamfir još od 2014. godine, bio je Rumunj sportski direktor CFR Cluja kad je Jazvić tamo došao iz Hrvatskog dragovoljca.

  - I tamo mi je ostao dužan novac, koji mi nikad nije platio. Nikad ga nisam volio, nitko ga ne voli. Otkako se ovo dogodilo, tisuću igrača mi se javilo i reklo "brate, svaka ti čast, hvala ti što si prvi koji mu je stao na put". Ali ja to stvarno ne bih nikad napravio da me čovjek nije prvi napao. Išao sam na policiju i ona će odraditi svoj posao. Postoji i kamera, vidjet će se da nisam ništa kriv, da se radi o samoobrani - zaključio je Jazvić.

  Iz drugih medija