Martin Rose/Getty Images / Getty Images
JEDAN OD NAJBOLJIH SVIH VREMENA

LEGENDA REAL MADRIDA NAKON DVADESET GODINA OTKRILA KAKO JE SVE MOGLO BITI DRUGAČIJE 'Imao sam ponudu iz Engleske i bio sam jako blizu potpisa...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2017. 20:52

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena, Brazilac Roberto Carlos svoj je prvi profesionalni ugovor potpisao s Uniao San Joaom, a svoje je najbolje nogometne dane dao Real Madridu. Carlos je 93' godine potpisao za Palmeiras gdje je nakon sjajnih partija stigla ponuda iz Intera. Ipak, 20 godina kasnije, Brazilac je otkrio kako se sve moglo i drugačije rasplesti obzirom kako je u istom trenutku imao dvije ponude iz Engleske, točnije iz Aston Ville i Birminghama.

No, ponuda talijanskog diva bila je nešto izdašnija i Carlos je ipak otišao na Čizmu.

- Bio sam jako blizu potpisa za Aston Villu kada sam napuštao Brazil. Bio sam i na razgovoru s ljudima iz Aston Ville, ali onda su se javili iz Intera. Javili su se i iz Birminghama, ali nisu pokazali pretjeranu želju da me dovedu - kazao je Roberto Carlos.

Sjajnu je karijeru imao Roberto Carlos, a svojevremeno je proglašen i za jednog od najboljih lijevih bekova svih vremena. Dres Real Madrida nosio je do 2007. godine kada odlazi u turski Fenerbahče. Prije nego li se odlučio umiroviti, Carlos je otkrio kako je bio i na razgovorima u Chelseaju, ali također nisu uspjeli postići dogovor.

- Razgovarao sam sa Romanom Abramovičem u Parizu, no bilo je stvari oko kojih se nismo uspjeli dogovoriti. Bilo je blizu...

Linker
26. travanj 2024 17:27