Joško Gvardiol

 SCREESNHOT Screesnhot
DVOJBENA SITUACIJA

VIDEO: Je li sudac progledao Gvardiolu kroz prste? Zbog ovoga su protivnici žestoko napali suca

Hrvatski stoper našao se u duelu s Pedrom, koji je potom završio na travnjaku
Piše: SNObjavljeno: 25. travanj 2024. 23:23

Manchester City slavio je 4:0 na gostovanju kod Brightona u sklopu zaostalog 29. kola Premier lige. Momčad Pepa Guardiole imaju bod i utakmicu manje od Arsenala, a novu pobjedu donijeli su mu Kevin de Bruyne, Julian Alvarez i dvostruki strijelac Phil Foden.

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić odigrali su cijelu utakmicu, a situacija s hrvatskim stoperom u glavnoj ulozi zaplijenila je pozornost u drugom dijelu susreta. U 69. minuti Gvardiol je u vlastitom 16-ercu ušao u duel s Joaom Pedrom, nakon čega se kolumbijska ‘devetka‘ našla na travnjaku. SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Djeluje da je postojao kontakt, Gvardiol je naslonio ruku na Pedra, a možda ga i sapleo, što je ipak malo teže procijeniti. Igrači Brightona napali su suca Jarreda Gilletta tražeći kazneni udarac, no Australac je samo odmahivao rukom, a VAR nije pregledavao situaciju.

Doduše, tada je već na semaforu stajalo 4:0 u korist Manchester Cityja, tako da ni kazneni udarac s bijele točke ne bi mogao spasiti Brighton, čiji se crni niz proširio na pet utakmica bez pobjede, odnosno tri poraza i dva remija.

Linker
25. travanj 2024 23:36