TOTALNI SPEKTAKL!

MAJSTOR DANA! UHITIO RONALDINHA, PA SVIJET ŠOKIRAO POTEZOM Šefu policije nije žao: 'Samo sam radio svoj posao, a on ostaje moj idol do smrti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2020. 21:02

Svjetska javnost šokirana je informacijom da je legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho "zapeo" u paragvajskom zatvoru nakon što je uhićen s lažnim dokumentima.

Da je i u zatvoru, kao i u policijskoj postaji dočekan kao zvijezda, već postoji niz dokaza po društvenim mrežama, a možda je i najveći fotografija šefa policijske postaje koji je zatražio selfie s legendom.

"Pa on je svjetski idol, za mene je najbolji nogometaš na svijetu i to nitko ne može da mu oduzme. Da, bio sam tamo, ne moram ništa poricati i davati posebna objašnjenja. To je bila samo obična fotografija", rekao je Miguel Lopes, šef policijske postaje.

"Pa kako je on svjetski idol, a i ja sam također nogometni navijač, pojavile su se neke šale i zamolio sam ga za fotografiju. Svatko može da to shvati ispravno ili pogrešno, ali on ostaje idol do smrti. On nije zločinac, na njega gledam kao na nogometnog idola", zaključio je svoju "obranu" šef policije.

Linker
06. svibanj 2024 01:22