NORBERTO DUARTE AFP
IPAK NIJE KRIV?

RONALDINHO SE IZVUKAO IZ ZATVORA NA GOTOVO NEVJEROJATAN NAČIN Cirkus je gotov, sretan je i šef policije, ali netko iz ekipe ipak će platiti cijenu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2020. 10:10

Ronaldinho se izvukao! Policijska postaja u Paragvaju, koja je postala metom svjetskih medija, popustila je, nema dvojbi, pritisku fanova jednog od legendi nogometa, pa je i tužitelj, čini se, pronašao rupu u zakonu i tako pustio bivšeg brazilskog reprezentativca na slobodu...

Podsjećamo, Ronaldinho i njegov brat posjedovali su lažne putovnice i zbog toga su uhićeni, a cirkus je otišao toliko daleko, pa su se svi u policijskoj postaji naslikavali s legendom, uključujući i šefa tamošnje postaje. Šef policije, dakako, sretan je s ovakvim ishodom, a za uspomenu ostaje mu selfie zbog kojeg je umalo - ostao bez posla.

Brazilac i njegov brat priznali su krivnju i oslobođeni su krivičnog gonjenja. Njihova verzija istine bila je da su putovnice dobili na poklon, pa je tužitelj mudro zaključio da su obojica žrtve prevare i da su zapravo ispali jako - naivni.

Državno tužiteljstvo iskoristilo je stavak u Krivičnom zakonu koji omogućava oslobađanje ukoliko priznaju zločin i nemaju dosje u Paragvaju.

Ipak, morat će se danas pojaviti na Sudu i tamo će biti kažnjen, ali očekuje se samo - novčano. I nakon toga bit će slobodan vratiti se u svoju domovinu.

Twitter Screenshot

Na kraju ove priče netko će ipak sve to "platiti", a riječ je o poslovnom suradniku Ronaldinha koji je okrivljen da je lažirao dokumente. Za njega je već određen zatvor...

Linker
18. svibanj 2024 16:56