Futsal Dinamo

TKO PJEVA, ZLO NE MISLI

MALI IZLET 'KOD ZNIDARŠIĆA' - IGRAČI FUTSAL DINAMA GOSTI ZAGREBAČKOG HNK 'Svi mi imamo iste vizije urbanog Zagreba'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.03.2018. u 12:29

 • Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer posebni gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi “Tko pjeva zlo ne misli”.

  Kazališni remake jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata. Na početku predstave dočekala ih je i intendatica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč:

  - Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a obzirom da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta.

  Futsal Dinamo
   

  Predsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta.

  - Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo obzirom da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučam svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu.

  Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave Tko pjeva zlo ne misli pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno.

  Iz drugih medija