UEFA Nations League - Austria Press Conference - Stadion Bilino polje - Zenica, Bosnia and Herzegovina - September 10, 2018 Austria's Marko Arnautovic during the press conference REUTERS/Dado Ruvic
REUTERS/Dado Ruvic / REUTERS

Arnautović

AUSTRIJANCI U ŠOKU

OTIŠAO NA VEČERU S DŽEKOM I DRUŠTVOM, PA 'IZAZVAO' SKANDAL 'Tako je to u nogometu, u dobrim ste odnosima s igračima iz drugih država...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2018. u 09:18

 • Zeničko Bilino polje sretno je mjesto za reprezentaciju BiH, igraju najbolje na tom stadionu. Tako su nakon pobjede protiv Sjeverne Irske izabranici Roberta Prosinečkog slavili i protiv Austrije pogotkom Edina Džeke. Klasan igrač kakav Džeko u stvari i je, je ipak razina iznad za ovu skupinu Lige nacije.

  No Austrijance je više od poraza razljutila gesta njihovog reprezentativca Marka Arnautovića, napadača West Hama koji se iste večeri u jednom od sarajevskih restorana družio s Džekom i nekolicinom reprezentativaca "zmajeva", prenosi Slobodna Dalmacija. Dapače krenuli su i javni napadi na Arnautovića koji se nije iskazao prema državi čiji dres nosi, navodeći da je tulum bio izuzetno bučan i raskalašen. No niti on nije ostao bez odgovora.

   

  – Nije bilo nikakvog provoda, niti sam se zabavljao ili nešto slavio. Otišao sam na večeru u jedan mali restoran s prijateljima i poznanicima. Tako je to u nogometu, u dobrim ste odnosima s igračima iz drugih država. Da nije tako bili biste usamljeni, da samo igrate i trenirate i da se ne družite – kazao je Arnautović za austrijske medije.

  Tagovi
  Iz drugih medija