Arnautović
 REUTERS/Dado Ruvic / REUTERS
AUSTRIJANCI U ŠOKU

OTIŠAO NA VEČERU S DŽEKOM I DRUŠTVOM, PA 'IZAZVAO' SKANDAL 'Tako je to u nogometu, u dobrim ste odnosima s igračima iz drugih država...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. rujan 2018. 11:18

Zeničko Bilino polje sretno je mjesto za reprezentaciju BiH, igraju najbolje na tom stadionu. Tako su nakon pobjede protiv Sjeverne Irske izabranici Roberta Prosinečkog slavili i protiv Austrije pogotkom Edina Džeke. Klasan igrač kakav Džeko u stvari i je, je ipak razina iznad za ovu skupinu Lige nacije.

No Austrijance je više od poraza razljutila gesta njihovog reprezentativca Marka Arnautovića, napadača West Hama koji se iste večeri u jednom od sarajevskih restorana družio s Džekom i nekolicinom reprezentativaca "zmajeva", prenosi Slobodna Dalmacija. Dapače krenuli su i javni napadi na Arnautovića koji se nije iskazao prema državi čiji dres nosi, navodeći da je tulum bio izuzetno bučan i raskalašen. No niti on nije ostao bez odgovora.

– Nije bilo nikakvog provoda, niti sam se zabavljao ili nešto slavio. Otišao sam na večeru u jedan mali restoran s prijateljima i poznanicima. Tako je to u nogometu, u dobrim ste odnosima s igračima iz drugih država. Da nije tako bili biste usamljeni, da samo igrate i trenirate i da se ne družite – kazao je Arnautović za austrijske medije.

Linker
26. travanj 2024 19:47