Joseph Minala
 Paolo Bruno/Getty Images / Paolo Bruno Getty Images
MLAD U DUŠI

TKO ZAISTA VOLI NOGOMET ZA NJEGA JE MORAO ČUTI! ON JE ČUVENI 40-GODIŠNJI KLINAC SA SUMNJIVIM RODNIM LISTOM I danas izgleda kao da mu je 17

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 12. svibanj 2020. 14:45

Pravi zaljubljenici u nogomet sigurno pamte legendarnog Josepha Minalu. Čovjeka koji se proslavio sa samo 17 godina i to na račun jedne fotografije u vremenu kada je igrao za Lazio.

Spomenuta fotografija datira iz 2014. godine, a na njoj se može vidjeti Minala namrštenog lica kojeg je talijanski gigant predstavio kao pojačanje.

Malo je tada bilo onih koji su vjerovali da Minala ima samo 17 godina jer većina mu je tada davala i više od 40, ali za talijanski nogometni savez nije bilo nikakvog problema te je tada rečeno kako nema potrebe da se to ispituje ili vodi bilo kakav postupak.

Nakon kratke epizode u Laziju Minala je otišao u Serie B na posudbu, a kasnije je oblačio i dres Barija za koji je postigao tri pogotka u 18 utakmica. Tri sezone proveo je u Salernitani, a sada se trenutačno nalazi na posudbi u kineskom Qingdao Huanghaiju. Također valja istaknuti kako i dalje ima ugovor s Lazijom.

Linker
13. listopad 2022 15:08