Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group J - Bosnia and Herzegovina v Greece - Bilino Polje Stadium, Zenica, Bosnia and Herzegovina - March 26, 2019 Bosnia and Herzegovina coach Robert Prosinecki REUTERS/Dado Ruvic - RC18A4F4BB00
REUTERS/Dado Ruvic

PROBLEMI SA ZDRAVLJEM

ROBERT PROSINEČKI U ZAGREBU IDE 'POD NOŽ' TREĆI PUT 'Operacija je trebala biti obavljena prije tjedan dana, ali je prolongirana'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.04.2019. u 13:35

 • Robert Prosinečki danas će biti operiran u Zgarebu.

  Bit će mu to treći operativni zahvat vezan uz probleme sa tankim crijevom. Prva dva obavio je u Sarajevu, a posljednji zahvat bit će obavljen u Zagrebu.

  "Prosinečki je sinoć primljen u bolnicu, gdje će u ponedjeljak abdominalni hirurg obaviti operativni zahvat", rekao je zagrebački izvor za Dnevni Avaz.

  "Operacija je, kako je to prvobitno bilo i najavljeno, trebala biti obavljena prije sedam dana, ali je prolongirana zbog objektivnih okolnosti", dodao je spomenuti izvor.

  Prosinečki je odlazak na najnoviju operaciju najavio još ranije uz komentar da je riječ o 'rutinskom zahvatu'.

  Podsjećamo, Prosinečki se još u studenom prošle godine nakon povratka iz Las Palmasa, gdje je igrao prijateljski meč sa Španjolskom, požalio na bolove u trbuhu. Četiri dana kasnije je hospitaliziran da bi 23. studenog bio i podvrgnut kirurškom zahvatu zbog problema sa crijevom. 1. prosinca je ponovno išao pod nož, nakon čega je završio na kućnom liječenju.

  Iz drugih medija