Zagreb, 200918.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola Europske lige, skupina D,
GNK Dinamo - Fenerbahce S.K. Na fotografiji: Izet Hajrovic, Mario Gavranovic, Dani Olmo.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

REAKCIJA IZ REDOVA PRVAKA

STRAH OD KORONAVIRUSA! DINAMOVCU SUPRUGA BORAVILA U MILANU, MODRI DVOJAC ZAVRŠIO U KUĆNOJ KARANTENI O čitavoj priči oglasili se i u Maksimiru!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 25.02.2020. u 17:29

 • Kako prenose pojedini mediji nogometaš Dinama, Izet Hajrović završio je u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. Hajrovićeva supruga posjetila je modnu reviju u Italiji, točnije Milanu gdje je već nekoliko osoba zaražano smrtonosnim koronavirusom, s toga je Izet završio na pretragama. Osim spomenutog u Klinici je završio i Gavranović koji se posljednjih dana družio s Hajrovićem, ali obojica su kasnije pušteni u kućnu karantenu. Povodom svega oglasio se i GNK Dinamo.

  ''Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom.

  Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima.''

  Podsjećamo, proteklgo vikenda je zbog pojave koronavirusa na sjeveru Italije odgođeno  čak četiri utakmice talijanske Serie A. Odgođene su utakmice Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari, Inter - Sampdorija i Torino - Parma. Talijanski nogometni savez je odgodio i brojne utakmice u nižim ligama, a javnosti se obratio i talijanski premijer Giuseppe Conte.

  "Ispričavamo se svim navijačima zbog otkazivanja sportskih natjecanja, ali moramo biti odgovorni prema svim građanima".

  Nakon što je naglo porastao broj ljudi zaraženih koronavirusom, talijanska vlada odlučila je blokirati pristup gradovima i općinama u kojima ima najviše zaraženih u regijama Lombardiji i Venetu.

  Iz drugih medija