Lucho Gonzalez
 / Bongarts/Getty Images
NAPAD U PROSINCU

SUPRUGA PROSLAVLJENOG NOGOMETAŠA OTKRILA ZASTRAŠUJUĆU PRIČU KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET 'Pokušao me ubiti! Davio me i htio mi prerezati vene...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2017. 19:47

Nogometni svijet potresla je priča Andreie da Silve Marques Gonzalez, inače supruge bivšeg nogometaša Marseillea, River Platea i Porta, Argentinca Lucha Gonzalesa. Prema njezinim riječima on ju je 8. prosinca pokušao ubiti, a nakon što je sve otkrila za argentinske medije policija je protiv spomenutog pokrenula istragu.

- Pokušao me ubiti nakon što smo se posvađali. Uzeo je sav novac, ispraznio sve račune i uzeo sav nakit. Davio me i pokušao prerezati vene. U jednom me je trenutku objesio da visim s balkona i zatim pozvao djecu da sve to gledaju. Na kraju me je i bacio s balkona u dvorište gdje su se djeca igrala sa psima.

GELSENKIRCHEN, GERMANY - FEBRUARY 19:  Lucho Gonzalez of Porto runs with the ball during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Schalke 04 and FC Porto at the Veltins Arena on February 19, 2008 in Gelsenkirchen, Germany.  (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)
Lars Baron/Getty Images / Bongarts/Getty Images
Lucho Gonzales

Lucho Gonzales je za reprezentaciju Argentine odigrao ukupno 45 utakmica i pritom upisao sedam pogodaka, a svoje najveće uspjehe kada je klupska karijera u pitanju ostvario je upravo s Portom s kojim je osvojio šest naslova prvaka.

Linker
27. travanj 2024 04:13