STOPER OSTVARIO SAN

Transfer težak 25 mil. eura! Lovren službeno na Anfieldu: 'Gotovo je, potpisao sam!'

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 28. srpanj 2014. 01:00

Kako je bilo i najavljeno Dejan Lovren u tijeku subote obavio je liječničke preglede u Liverpoolu i nakon što je prošao sve provjere potpisao je četverogodišnji ugovor za slavni klub sa Anfield Roada! Prema pouzdanim informacijama engleskih kolega Lovren će se u utorak priključiti svojim novim suigračima u Americi gdje se oni već desetak dana nalaze na pripremama.

- Ostvario sam san! Sretan sam što sam stigao ovdje, jedva čekam da sve krene. Znam da iza mene stoje milijuni navijača. Nakon što sam prošle sezone igrao na Anfieldu, rekao sam sam sebi - nadam se da ću jednoga dana zaigrati za Liverpool. Navijači će od prve minute znati da sam igrač koji daje 100 posto od sebe - kazao je Lovren.

U tijeku ponedjeljka igrač će izvaditi vizu koja mu je potrebna za SAD, i onda će se napokon moći uputiti u kamp svoje nove momčadi za koju je toliko želio igrati. Dejan Lovren, da podsjetimo došao je u Sout Kempton i premijer ligu prošloga ljeta iz Lyona za deset milijuna eura, i nakon samo jedne sezone zaslužio je epitet jednog od najboljih stopera snažnog engleskog prvenstva. Na tom tragu je Liverpool inzistirao na njegovom dolasku i za njega je izdvojio oko 20 milijuna funti plus određene bonuse.

Linker
26. travanj 2024 03:23