CROPIX
OSVRT NA SKANDAL

TRENER SVIH TRENERA OŠTRO O NAVODNOM NAMJEŠTANJU U LIGI PRVAKA 'Smiješna i glupa priča. Pet milijuna, čega?! Krvnih zrnaca možda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2018. 21:14

Prošlog je petka poput bombe odjeknula vijest o navodnom namještanju utakmice u Ligi prvaka. Ugledni L'Equipe tada se raspisao o UEFA-inom upozorenju francuskim vlastima kojim su ukazali na sumnjive radnje uoči utakmice između PSG-a i Crvene zvezde.

Parižani su u drugom kolu skupine C na domaćem terenu pobijedili srpsku momčad sa 6:1, a UEFA je na temelju informacija pouzdanog doušnika dobila upozorenje da je jedan od visokih dužnosnika Crvene zvezde pokušao uplatiti pet milijuna eura na pobjedu francuske ekipe od minimalno pet golova razlike.

Do transakcije koja bi uplatitelju donijela više desetaka milijuna eura na kraju nije došlo, a iz oba su kluba žestoko demantirali bilo kakvu upletenost u nečasne radnje.

Svoj stav o cijeloj aferi za srpski Kurir dao je i proslavljeni hrvatski trener Miroslav Blažević.

"Pet milijuna, čega?! Krvnih zrnaca možda. Da vam kažem, pa to je smiješna i glupa priča. Pa kako realizirati takvu okladu i namještanje? Ma nas ovdje PSG ne j*be ni pet posto, to je prebogat klub. Baš će oni ulaziti u igre koje spominje L'Equipe. Ma glupo mi je i da komentiram takvo nešto", izjavio je legendarni Ćiro, aludirajući i na to da se Zvezdin čovjek sastao s predsjednikom francuskog kluba.

Linker
07. svibanj 2024 09:35