Privatna arhiva
POČIVAO U MIRU

TUŽNA VIJEST IZ ZAGREBA Od posljedica koronavirusa preminuo glazbenik i pjevač, član momčadi Humanih zvijezda

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. travanj 2020. 12:38

U Zagrebu je u utorak u 60. godini od posljedica zaraze koronavirusom premino glazbenik i pjevač Željko Lapec. Bio je kronični bolesnik, a po povratku iz Austije gdje je bio u posjeti sinu i nakon boravka u samoizolaciji stanje mu se pogoršalo te je izgubio bitku s Covidom-19.

Lapec, osim što je bio glazbenik, bio je i sportaš, stalni član nogometne momčadi Humanih zvijezda još u devedesetima, a i donedavno je igrao za momčad Udruge Humanih zvijezda '03. Od Željka Lapeca opraštaju se putem društvenih mreža, jer drugačije i ne mogu, njegovi suigrači, glazbenici i nogometaši s kojima je dijelio je ovu humanu ulogu gotovo 30 godina.

- Ostali smo bez svojeg dragog suigrača, koji je bio redovit na našim utakmicama, jedan od onih koji su se uvijek odazivali na sve humanitarne akcije. Željko je bio i sjajan čovjek, svima drag prijatelj, njegovo mjesto u momčadi neće biti lako popuniti. Ovo prilikom uime svih nas iz Udruge Humane zvijezde '03. izražavam iskrenu sućut Željkovoj obitelji i svima onima koji ga nose u srcu - kazao je Miroslav Bićanić, predsjednik Humanih zvijezda.

Linker
27. travanj 2024 04:38