REUTERS/Francois Walschaerts
DOBRE VIJESTI ZA BJELICU

VIDEO: IDUĆI DINAMOV EUROPSKI PROTIVNIK PORAŽEN U DERBIJU TURSKOG PRVENSTVA Fenerbahče tone na ljestvici, pogledajte novi udarac za turskog velikana

Piše: HinaObjavljeno: 25. studeni 2018. 22:44

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi, turski velikan Fenerbahče poražen je u derbiju 13. kola turskog prvenstva na gostovanju kod Trabzonspora sa 1-2.

Trabzon je poveo u 50. minuti golom Čeha Filipa Novaka, na 2-0 je povisio Argentinac Jose Sosa u 75. minuti, a poraz Fenera ublažio je Švicarac Michael Frey u 82. minuti. Domaćin je imao i jedanaesterac u 26. minuti, ali je udarac Kolumbijca Huga Rodallege sjajno obranio Harun Tekin.

SAŽETAK UTAKMICE TRABZONSPOR - FENERBAHCE POGLEDAJTE OVDJE.

Fenerbahče je nakon ovog poraza pao na 15. mjesto sa 13 bodova, samo jednim bodom više od zone ispadanja, dok je Trabzonspor sedmi sa 19 bodova. Na vrhu ljestvice je Istanbul Basaksehir sa 27 bodova i utakmicom manje.

Fenerbahče i Dinamo igrat će u četvrtak u Istanbulu susret 5. kola D skupine Europske lige. Hrvatski prvak je već osigurao prolaz, ali se 'modri' bore za prvo mjesto u skupini, dok su turskom sastavu bodovi važni u borbi za prolaz.

Rezultati by SofaScore

Linker
01. svibanj 2024 23:45