Screenshot: Instagram
'TAKO TO RADI ŠEF'

VIDEO: LEGENDA SVJETSKOG NOGOMETA OČARANA POTEZOM KOJI JE DINAMOVCE BACIO U OČAJ 'Bravo sine, idemo u polufinale! Ovo me podsjeća na nekoga...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2019. 23:45

"Nismo zaslužili poraz, presudila je lutrija 11-eraca. Dva puta smo prošli, treći put, eto, nismo. Bili smo bolja momčad od Chelseaja. da smo zabili još jedan pogodak, možda bi priča bila drugačija, ali prošao je Chelsea, treba im čestitati kao i njihovu vrataru Karlu Žigeru koji je obranio dva 11-erca", govorio je nakon bolnog poraza Igor Jovičević, nakon što su juniori Dinama u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka nakon lutrije jedanaesteraca izgubili od domaćina Chelseaja.

Modri su vodili 2:0 pogocima Antonija Marina, a izjednačenje je također dvama golovima donio kapetan Bluesa Luke McCormick. U raspucavanju jedanaesteraca igrači Chelseaja su bili bolji s 4:2.

Najzanimljiviji penal, treći po redu, izveo je Chelseajev centralni branič Marc Guehi. Umjesto klasičnog zaleta, Guehi se odlučio na udarac iz mjesta, iznenadivši tako Dinka Horkaša, ali i jednu legendu kluba.

Chelsea je bio toliko oduševljen potezom da se videom male majstorije pohvalio na Instagramu, a Guehijevu hrabrost i drskost komentirao je i jedan od najboljih napadača svh vremena, legenda Chelseaja Didier Drogba.

"Tako to radi šef. Nema nervoze kod Marca Guehija", ponosno su prokomentirali u Chelseaju, a Drogba je odmah nadodao svoj komentar:

"Ovo me podsjeća na nekoga. Bravo, sine, idemo u polufinale", poručio je legendarni Bjelokošćanin.

Linker
21. travanj 2024 17:53