screenshot
DRILJIVI TRENUTAK

VIDEO: MOURINHO KAKVOG JOŠ NISTE VIDJELI! PORTUGALAC SE SLOMIO PRED KAMERAMA 'Special One' u suzama: 'Sve je stalo! Umjesto da uživam ja to ne mogu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 15:54

Na društvenim mrežama se pojavila snimka koja je iznenadila čitavi nogometni svijet. Portugalski strateg, Jose Mourinho se slomio za vrijeme jednog intervjua kada je govorio o tome koliko mu nedostaje nogomet te kako mu je ova duga stanka pomogla da shvati koliko zapravo voli ovaj sport.

Special One je bez posla još od prosinca 2018. godine kada je dobio otkaz u Manchester Unitedu nakon što je s 'crvenim vragovima' imao iznimno lošu sezonu. Vratio se nedavno Mou u svoj rodni Setubal, ali sada je otvorio dušu i pred kamerama pustio suzu.

- Prvog dana kada sam ušao u svijet profesionalnog nogometa osjetio sam neki klik i od tada je sve bilo jako ozbiljno. Sve do sada, sada je sve stalo i umjesto da uživam, ja to ne mogu. Nedostaje mi nogomet.

Inače, Mourinho je potpisao ugovor sa Sky Sportsom na kojem će biti stručni komentator tijekom ove sezone, a nedavno je otkrio kako se namjerava uskoro vratiti nogometu.

- Moram čekati pravu priliku, a to je onaj najteži dio jer sam već u nekoliko navrata bio u napasti da određenim momčadima kažem 'da'. Potom sam sebi rekao, nemoj, nemoj, čekaj pravu priliku.

Linker
26. travanj 2024 09:53