Screenshot: Twitter
'BILO MI JE JAKO TEŠKO'

VIDEO: NEYMAR SE RASPLAKAO PRED BROJNIM UZVANICIMA Otkrio najveću želju najbližima, a suze nije mogao suspregnuti...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2019. 12:01

Slavni brazilski nogometaš PSG-a Neymar danas je navršio 27 godina. U nedjelju je obilježio rođendan u društvu obitelji i prijatelja, a u emotivnom govoru u Parizu u kojem se rasplakao otkrio je svoju najveću želju.

Brazilski napadač ozlijedio je desno stopalo u utakmici Francuskog kupa protiv Strasbourga 23. siječnja, a iz kluba su potvrdili da mu predstoji desetotjedna pauza.

"Ono što najviše želim kao rođendanski poklon je nova metatarzalna kost, tako da se mogu vratiti na teren i raditi ono što najviše volim, a to je igranje nogometa", rekao je Neymar.

Tijekom govora je Neymar rekao da je razmišljao o otkazivanju proslave zbog ozljede, ali da je od toga odustao nakon razgovora s prijateljima.

"Bilo mi je jako teško na štakama svo ovo vrijeme. Svaki sportaš zna koliko je to teško", dodao je Brazilac, koji se zahvalio i suigračima na podršci.

"Daju mi svu moguću snagu koja mi pomaže da se vratim čim je prije moguće".

Prvotno su u PSG-u strahovali da su Neymara izgubili do kraja sezone, ali sada se čini da bi se mogao vratiti sredinom travnja, na vrijeme za uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka. Dakako, ukoliko PSG pobijedi Manchester United u osmini finala.

Linker
26. travanj 2024 09:52