Hajduk - Osijek pioniri
SUDJELUJTE U ANKETI

VIDEO: OVO SU SPORNE SITUACIJE ZBOG KOJIH SU SE NAKON FINALA U HAJDUKU SVI PODIGLI NA NOGE Jesu li dvojica nogometaša Bijelih trebali biti isključeni?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2019. 11:11

Osječka škola nogometa ima razloga za zadovoljstvo i optimizam, jer, momčad pionira u završnici Hrvatskog kupa na stadionu u Slavonskom Brodu svladala je nogometaše Hajduka rezultatom 3:2.

Ipak, osim pobjede Osijeka utakmicu je bilježila velika nervoza, čak devet žutih i dva crvena kartona pokazao je sudac Ante Čuljak na čiju su arbitražu imali dosta prigovora iz splitskih redova. Rano su ostali s devetoricom, smatraju da neki kartoni nisu trebali biti pokazani.

Hajduk je poslao oštru poruku nakon susreta u kojoj su kritizirali odluke suca koji je po njima nepravedno isključio dvojicu igrača Bijelih.

- Još jednom, po tko zna koji put, cjelokupna hrvatska javnost imala je priliku u izravnom televizijskom prijenosu svjedočiti zbog čega HNK Hajduk inzistira na sustavnim i korjenitim promjenama u sudačkoj organizaciji.

Dječje suze nakon pretrpljene nepravde obveza su nam, poticaj i odgovornost da se još jače borimo i nastavimo putem kojim smo krenuli - stajalo je u priopćenju.

Nakon poraza pionira Hajduka od Osijeka u finalu Kupa, oglasila se i navijačka skupina Bijelih.

- Navikli smo da nas kradete iz godine u godinu, iz kola u kolo, ali kako vas sram nije trenirati strogoću na pionirima?! Suze naše djece ne opraštamo! Ili mi ili vi, do kraja! - poručila je na Facebooku Torcida, a nekoliko tisuća navijača sinoć je na Poljudu dočekalo pionire Hajduka, koji su se pojavili na terasi stadiona.

Dočekani su bakljadom, te uz brojne navijačke pjesme, te su burno pozdravljeni kada se u se spustili pred masu te zajednički zapjevali. Također, prigodno se pjevalo u znak podrške Zadru, koji jučer nije dobio licencu za Drugu HNL, a ujedno je ovo okupljanje bilo i zagrijavanje za derbi u Maksimiru.

- Glas ulice govori srcem! Smrt HNS-u - poruka je iz Torcide.

Linker
23. travanj 2024 21:35