Screenshot: Youtube
ORILA SE PJESMA

VIDEO: LUDNICA ISPOD POLJUDSKIH TRIBINA I FEŠTA KOJU ĆE KLINCI PAMTITI ČITAV ŽIVOT Pogledajte kako je Torcida dočekala pionirsku momčad Hajduka!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 22. svibanj 2019. 00:55

Žestok je bio proglas Torcide nakon okončanja finalnog dvoboja Kupa Hrvatske za pionire između Hajduka i Osijeka (pobjeda Osijeka 3:2), piše Slobodna Dalmacija. Baš žestok, beskompromisan, brutalan. Glas ulice progovorio je srcem. Pozvala je Torcida tako sve navijače, sve pripadnike da dođu ispred stadiona i dočekaju mladu momčad, da im se za srčanost na travnjaku i poštenu borbu oduže onako kako i zaslužuju.

Sakupilo se na Poljudu navijača više nego na nekim utakmicama HNL-a, s nestrpljenjem se čekao taj autobus u kojem je budućnost Bijelih, neka nova dica koja su se spremna boriti za boje svog dresa. I pokazali su da imaju "hajdučko srce", one prve suze obrisane su pjesmom.

Ulazak prema stadionu obilježila je svjetlost bengalki i pjesma "igraj Zadre, volim te" u znak potpore dalmatinskom drugoligašu koji je ostao bez HNS-ove licence za narednu sezonu ....

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 17:00