Goran Mehkek / CROPIX
'DINAMOVO ZLATNO DESETLJEĆE'

ZDRAVKO MAMIĆ 'BRILJIRAO NOVOGODIŠNJOM ČESTITKOM 'Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili močvaru uspjeha i rada želim...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2020. 19:31

Zdravko Mamić, nekadašnji savjetnik i izvršni predsjednik uprave Dinama, a danas bjegunac od hrvatskog pravosuđa, obratio se javnosti putem Facebooka iz Međugorja.

Prvog dana nove godine Mamić je uputio svojevrsnu novogodišnju čestitku, ali ne klasičnu, već više u svom stilu.

Nahvalio je kako sebe, kako svoj Dinamo, a cijelu njegovu čestitku možete pročitati u nastavku.

"Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijune eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu "močvaru" uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli!", napisao je Mamić.

Linker
26. travanj 2024 02:59