Denis Doyle Getty Images
NAKON TRI PORAZA U ČETIRI KOLA

ZVIJEZDA GALACTICOSA OPTUŽENA ZA TULUMARENJE S IGRAČIMA: 'Ako nađete ijednu moju sliku iz izlaska, dajem ostavku i klubu vraćam sav uplaćeni novac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2020. 13:40

Nekada je bio sjajan veznjak, sjećamo ga se iz doba fenomenalnih Realovih Galacticosa, a danas počinje svoju, zasad uspješnu trenersku karijeru. Danas želi da ga se zove punim imenom i prezimenom, a ono glasi - Jose Maria Gutierrez. Nekad mu je na dresu pisalo samo - Guti.

Osim petnaest dugih godina u Realu i gotovo 550 službenih utakmica za kraljevski klub, krasila ga je i etiketa partijanera. Pričalo se da je volio festivale, disko-klubove i noćne izlaske, a taj dio njegova života opet je došao pod lup javnosti. Naime, Guti je, ili da se ne naljuti, Jose Maria Gutierrez jesenas preuzeo klupu španjolskog drugoligaša Almerije.

Na njoj je poprilično uspješan. Trenutno se, nakon nekompletnog 28. kola Segunde nalazi na trećem mjestu, samo bod od drugoplasirane Zaragoze i mjesta koje izravno vodi u Primeru sljedeće sezone. Ipak, za pobjedu ne zna već četiri kola zaredom u kojima je upisao čak tri poraza i ostvario jedan remi.

U subotu je Almeria u derbiju kola izgubila na gostovanju kod Huesce (3:2) a dio navijača Almerije tvrdi da je razlog tome upravo partijanje. Naime, ima onih koji tvrde da su Guti i neki njegovi igrači viđeni u lokalnom noćnom klubu sredinom tjedna.

Guti je na pressici nakon utakmice kategorički opovrgnuo te i takve tvrdnje. Čak je posegnuo za nesvakidašnjim potezom...

- Ako negdje nađete fotografiju, bilo mene samoga u disko-klubu, ili u društvu igrača, odmah dajem ostavku i vraćam klubu sav novac kojeg mi je do sada uplatio kao treneru. Nisam bio vani, moja savjest je čista. Težak je ovo bio dan za mene i moju obitelj. Nemam vremena za gluposti. Ujutro sam sa svojim sinom, dolazim na posao i popodne se vraćam svojoj obitelji - kaže Gutierrez.

Linker
26. travanj 2024 16:23