Cristiano Ronaldo i Leo Messi

 BEN STANSALL Afp
LEGENDA REALA

VIDEO: ‘Jedini je shvatio da je tron rezerviran za Cristiana i Messija prazan... I on ga je ugrabio‘

46-godišnji bivši nogometaš analizirao je svoju trenersku budućnost, ali i situaciju u Realu
Piše: SNObjavljeno: 11. listopad 2023. 13:30

Legendarni veznjak Real Madrida José María Gutiérrez, poznatiji kao Guti, govorio je o Judeu Bellinghamu i svojoj trenerskoj karijeri u emisiji ‘El Chiringuito‘.

46-godišnji bivši nogometaš, koji je od 1995. do 2010. igrao za udarni sastav Kraljevskoga kluba, analizirao je i svoju trenersku budućnost te situaciju koju neki bivši igrači prolaze kako bi mogli postati treneri u Španjolskoj, navodi Marca. Pritom se osvrnuo i na aktualne događaje u Realu te na trenutno najveću zvijezdu na Santiago Bernabeuu:

- Navijači Madrida toliko vole Bellinghama jer je želio doći u Real Madrid. Pogotovo nakon kontroverzne trakavice koja se odvijala s Mbappéom... Bellingham igra nevjerojatno. Prijestolje je bilo rezervirano za Viniciusa, Mbappéa, Haalanda... Ali Bellingham je jedini koji je shvatio da je tron Messija i Cristiana sada slobodan... I on ga je odlučio ugrabiti.

Potom se dotakao svojih trenerskih ambicija:

- Angažman u Sevilli? Da, želim raditi kao trener. Neću razgovarati o imenima, o Sevilli ili bilo kojem drugom klubu. Želim pokazati da sam dobar trener. To je to, ništa više. Međutim, Španjolska je za bivše igrače malo ograničena. Morate biti Xavi ili Raúl. Bivši igrači moraju ići u inozemstvo kako bi dokazali svoju vrijednost. Jako je teško trenirati u Španjolskoj. Postoji privilegirani krug trenera. To je jednostavno tako.

Linker
08. svibanj 2024 01:41