Ian MacNicol/Getty Images
POTVRDIO TRENER

NOVE LOŠE VIJESTI ZA BIVŠEG DINAMOVCA Nije odigrao utakmicu već mjesac dana, a sada mu predstoji nova operacija i još dulja pauza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. rujan 2019. 16:14

Loše vijesti stižu za bivšeg dinamovca Jozu Šimunovića (25). Naime, ozljeda koljena teža je nego li se u prvi mah mislilo i hrvatski stoper morat će na operaciju.

Potvrdio je to i menadžer Celtica Neil Lennon: 'Jozo mora na operaciju i ide na čišćenje koljena. Zakazana je artroskopija".

Iako se ne spominje koliko će dugo Šimunović morati pauzirati nakon artroskopskog zahvata slijedi kraća pauza nego nakon 'tradicionalnijih' zahvata.

Šimunović nije zaigrao za Celtic od 22. kolovoza i kvalifikacijske utakmice za Europsku ligu protiv AIK-a. Očekuje se da će propustiti barem još šest sljedećih utakmica, počevši od okršaja protiv Rennesa u Europskoj ligi u četvrtak.

Šimunović je u Celtic stigao 2015. godine iz zagrebačkog Dinama, a njegov boravak u Glasgowu obilježili su, između ostaloga, česti problemi s ozljedama. Ove sezone još nije odigrao nijednu utakmicu u škotskom prvenstvu...

Linker
26. travanj 2024 04:25