sn arhiva
NOVI SAMMIROV CIMER

NOVI MODRI BRAZILAC SPREMAN ZA IZAZOV ŽIVOTA 'Malo sam istraživao po internetu i saznao da je Dinamo mnogo veći klub nego što sam mislio'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. siječanj 2017. 09:44

Jučer kasno polijepodne u Belek je stigao novi Dinamov Brazilac Marcos Guilherme. Iz Zagreba je stigao s tehničkim tajnikom druge momčadi Dinama, Markom Kužeom. U vrijeme dok je došao u hotel Regnum, plavi dečki s trenerom Ivajlom Petevom i ostatkom stručnog stožera bili su na treningu, pa se Marcos s ostalima upoznao kad se ekspedicija vratila u hotel.

U hotel je ušao zaogrnut Dinamovim šalom, odmah ga je preuzeo team menadžer hrvatskoga prvaka Davor Bukovina, koji ga je odveo u sobu koju će dijeliti sa ‘svojim’ Brazilcem - Sammirom! Do sada je povratnik Sammir bio sam u sobi, a sada će imati cimera. Tako će dva Dinamova pojačanja za proljetni dio sezone biti u istoj sobi, u modrom taboru se nadaju da će ta kombinacija biti paklena.

Ako je suditi na prvi pogled, Marcos je vrlo simpatičan mladić, koji nije skidao osmijeh s lica. Team menadžer Bukovina, koji se služi portugalskim jezikom, preveo nam je prve dojmove Guilhermea.

- Jako sam sretan, zaista sam jako sretan što sam došao u klub kao što je Dinamo. Oduvijek mi je bio san preseliti se u Europu. Onda je Dinamo pokazao interes za mene i tu sam - govori Guilherme i dodaje:

- Kad se pojavio Dinamo, malo sam istraživao po internetu o Hrvatskoj i saznao da je Dinamo mnogo veći klub nego što sam mislio. Bio sam sad kratko i u Zagrebu, grad mi se iznimno svidio. Prvi su dojmovi odlični, ljudi se krasno odnose prema meni, u klubu su svi sjajni, maksimalno profesionalni. Napravio sam super potez u karijeri, za mene je ovo ostvarenje snova, učinit ću sve za Dinamo kako bih zahvalio na prilici da nosim ovaj dres, a sad jedva čekam da sa svojim novim suigračima istrčim na teren - kazao je Guilherme.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
26. travanj 2024 03:08