Soccer Football - Premier League - Leicester City v Arsenal - King Power Stadium, Leicester, Britain - April 28, 2019 Leicester City manager Brendan Rodgers and Leicester City's Jamie Vardy celebrate after the match Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/Carl Recine

FINI POKLON NAVIJAČIMA

DOĐITE NA UTAKMICU, NUDIMO SLATKU PITU I KAPU DJEDA BOŽIĆNJAKA: Lisice će pred svojim fanovima u slatkoj atmosferi pokušati ostati u vrhu Premier lige

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.12.2019. u 19:49

 • U subotnjoj utakmici 17. kola engleske Premier lige sastat će se na King Power stadionu Leicester i Norwich. Rekli bi neki, ništa posebno, nikakva velika vijest, bivši engleski prvak i aktualna najbliža prijetnja Liverpoolu veliki je favorit protiv gostiju koji bi se do samog kraja sezone mogli boriti za ostanak u društviu najboljih klubova na Otoku.

  Idealna prilika je ovo Lisicama da ostanu pri vrhu, a igrači Brendana Rodgersa mogu biti sigurni u to da će navijačka podrška biti bučna i postojana. Naime, svaki posjetitelj utakmice dobit će komad tradicionalne engleske voćne pite Mincepie, kao i kapu djeda božićnjaka u klupskim bojama.

  Duh božićnih blagdana je dakle, zahvatio i Leicester, a sad se od igrača na terenu očekuju nova tri boda u slatkoj blagdanskoj atmosferi.

   

  Iz drugih medija