REUTERS/Andrew Yates
PRILIČNO DRSKO

JEDNOM JE REČENICOM SOLSKAJER SVIMA ZATVORIO USTA UOČI ENGLESKOG DERBIJA 'Da, nismo dobri, ali mi sigurno na titulu nećemo čekati trideset godina!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 13:22

Ove nedjelje, baš danas od 17.30 sati na mitskom "Kazalištu snova" na rasporedu je derbi-susret 9. kola engleske Premier lige u kojem Manchester United dočekuje Liverpool. Aktualni prvenstveni lider ima maksimalan učinak nakon prvih osam kola, a Crveni vragovi koji su načeti brojnim ozljedama, ali i sveopćom krizom unutar kolektiva teško će im zaprijetiti.

Ipak, derbi je uvijek derbi, a on sa sobom nosi i sve one "čarke" koje se događaju prije utakmice. Engleski mediji traže "slamku" za koju će se uhvatiti u najavama znajući da je Liverpool veliki favorit današnjeg dvoboja i da bi zapravo sve osim pobjede Redsa bilo svojevrsno iznenađenje.

Novinarima je materijala dao Ole Gunnar Solskjaer, trener Uniteda koji bi si vrlo lako mogao uskoro potražiti novi posao, ne krene li ga na Old Traffordu. Neće danas biti Pogbe, De Gee, ali i još čitavog niza igrača. Kaže on - ništa zato. U Liverpoolu već 30 godina čekaju titulu prvaka Engleske.

- Ja sam siguran u to da mi nećemo čekati 30 godina do nove titule - rekao je Solskjaer.

Drsko je to bilo, baš bolno za navijače koji pod Kopom titulu čekaju od 1990. godine i ere Kennyja Dalglisha.

- Dobra predstava danas može nam okrenuti cijelu sezonu. Igrače može napuniti samopouzdanjem, dati nam svima motiv da se izvadimo iz ovoga stanja. Vjerujem svojim momcima, dobri su i to će danas pokazati - dodao je strateg Manchester Uniteda.

Linker
26. travanj 2024 11:54