Action Images via Reuters
RIJEČ TRENERA

KLOPP NA SVA ZVONA NAHVALIO HRVATSKOG REPREZENTATIVCA 'Lovren igra fantastično! Mislim da je posljednju pogrešku napravio još u listopadu 2017.'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2018. 14:15

Liverpool je nakon jako dugo vremena ponovno vodeća momačad Premier lige i ima se pravo nadati naslovu kojeg čeka gotovo 30 godina. Redse očekuje veliki derbi protiv Arsenala u koji ulaze kao veliki favoriti, ali neće se niti Topnici unaprijed predati.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp obratio se novinarima uoči susreta na Anfieldu, a posebno je nahvalio hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena koji se nakon povrede vratio u početnih 11. Klopp je priznao da je iznenađen igrom Lovrena i izjavio da je ovo vjerojatno najbolja godina u karijeri hrvatskog defanzivca.

- Mislim da je 2018. godina najbolja godina koju je Lovren imao u karijeri. Igrao je nevjerovatno za Liverpool i reprezentaciju Hrvatske. Došao je do finala Lige prvaka i Svjetskog prvenstva. Mislim da je posljednju pogrešku napravio još u listopadu 2017. godine protiv Tottenhama, a ljudi su mi stalno govorili da on najviše griješi - rekao je Klopp.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Newcastle United - Anfield, Liverpool, Britain - December 26, 2018  Liverpool's Dejan Lovren celebrates scoring their first goal   Action Images via Reuters/Lee Smith  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images via Reuters/Lee Smith

Linker
26. travanj 2024 16:59