Jürgen Klopp

 BENJAMIN CREMEL Afp
PREGOVORI U TIJEKU

Liverpool pronašao Kloppovog nasljednika? Za 15 milijuna eura stiže trener Vatrenog i njegov stožer

Izvori javljaju kako bi sve trebalo biti završeno kraja vikenda
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 26. travanj 2024. 12:34

Nakon što je Jürgen Klopp objavio da na kraju sezone napušta Liverpool klub je morao krenuti u potragu za novim trenerom. Novo ime na klupi Redsa trebao bi biti Arne Slot. Trener Feyenoorda većinu je dogovorio s Liverpoola, ali nizozemski i engleski klub i dalje pregovaraju oko završnih detalja.

Danas (u petak) bi se trebali nastaviti pregovori. Izvori javljaju kako bi sve trebalo biti završeno kraja vikenda. Trenutno se najviše cjenka oko cifre koja bi se izdvojila za Slota. Klub iz Rotterdama za svog trenera traži minimalno deset milijuna eura. S plaćanjem te cifre Liverpool dobiva samo Slota te u cijenu nisu uključeni članovi stručnog stožera koji bi trebali s Nizozemcem put Liverpoola.

image
MARCEL VAN DORST Nurphoto Via Afp

Trenutni trener Luke Ivanušeca bi sa sobom poveo Sipkea Hulshofa te još jednog neimenovanog člana stožera. Špekulira se kako bi ukupna cijena koju bi Liverpool morao platiti za Slota i njegov odabrani stožer mogla iznositi nešto više od 15 milijuna eura.

Feyenoord je teoretski i dalje u borbi za naslov iako im za osvajanje trebaju svi porazi PSV-a te nadoknađivanje 30 golova zaostatka u ukupnoj gol-razlici. U idućem kolu dočekuju Zwolle dok bi PSV ako izbjegne poraz od Sparte Rotterdam na svom terenu osigurao naslov prvaka.

Linker
03. svibanj 2024 12:50