REUTERS/Eddie Keogh
POTVRĐENO NA PRESICI

LOŠE VIJESTI ZA NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA Solskjaer potvrdio ozljede dva bitna igrača! Sigurno propuštaju dva derbija, a možda i uzvrat s PSG-om

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2019. 19:15

Loša vijest za sve navijače Manchester Uniteda. Ole Gunnar Solskjaer potvrdio je u petak da će dva bitna igrača Crvenih vragova propustiti nekoliko važnih utakmica.

Norvežanin je, podsjetimo, dobio dodatne brige u utakmici s PSG-om kada su Jesse Lingard i Anthony Martial tijekom prvog poluvremena zadobili probleme s mišićima. Sada je poznato koliko će ovaj dvojac izbivati s travnjaka.

"Prema onome što vidim u ovim trenucima, na njih dvojicu neću moći računati dva do tri tjedna. Anthony i Jesse su nam donijeli mnogo toga dobroga u zadnje vrijeme, ali sada je red na Roma i Alexisa koji imaju drugačije kvalitete da se pokažu. Još imamo napadačke opcije s Angelom i Chongyjem koji su trenirali s nama tijekom ovoga tjedna i postoje veliki izgledi da će i oni zaigrati", izjavio je trener Uniteda uoči utakmice protiv Chelseaja.

Samim time, jasno je da će Solskjaer morati bez Lingarda i Martiala igrati u ponedjeljak na gostovanju kod Chelseaja u osmini finala FA kupa, ali i protiv Liverpoola kojeg će ugostiti 24. veljače u velikom derbiju 27. kola Premier lige.

Za uzvratni susret s PSG-om u Ligi prvaka su također pod upitnikom...

Linker
26. travanj 2024 17:47